1. brev til børn og unge på Pilehaveskolen

Kære børn og unge på Pilehaveskolen

Jeres skoledag ser nu anderledes ud de næste to uger. Det er meget mærkeligt for både jer, jeres forældre og for alle os voksne på Pilehaveskolen. I kan ikke komme i skole og SFO, som I plejer.

Regeringen i Danmark har nemlig besluttet, at alle skoler i hele landet skal være lukket i to uger, fordi der lige nu er mange mennesker, der kan risikere at blive smittet med Coronavirus.
Det har I sikkert talt med jeres forældre om.

Lige som vi på Pilehaveskolen er gode til at hjælpe hinanden og til at være gode ved hinanden, skal alle mennesker i hele Danmark være gode til at hjælpe hinanden og til at være gode ved hinanden. Vi skal undgå at smitte hinanden.

Jeg kan også fortælle jer, at dronningen har aflyst sin store fødselsdagsfest med mange mennesker. Hun vil nemlig også gerne være med til at passe på, at vi ikke smitter hinanden.

Hvis der er noget, I ikke forstår om Coronavirus, er det meget vigtigt, at I taler med jeres forældre om det. Det er selvfølgelig også godt at tale med jeres venner om det, men husk også at få talt med jeres forældre.

Selv om I skal være hjemme i 2 uger, har Danmarks Undervisningsminister bestemt, at I stadigvæk skal lære noget, mens I er hjemme.
Derfor har de voksne i jeres klasse sendt et brev til jeres forældre med ideer til, hvad I kan arbejde med hjemme i dansk, matematik og nogle af de andre fag.
Når I mødes igen med jeres klassekammerater, bliver det spændende at høre, om det I har lært hjemme ved jeres forældre.

Jeg kommer til at savne jer alle sammen, bl.a. vores morgensang, at se og høre jer lege sammen i frikvarterene og jeres hilsner igennem det store vindue i mit kontor.

Jeg håber, at de to uger vil gå hurtigt for jer med alle de spændende opgaver, I kan arbejde med hjemme ved jeres forældre.

Jeg og alle de andre voksne på Pilehaveskolen glæder os rigtig meget til at se jer på skolen igen.

Kærlig hilsen
Mette Karlsson