æ3

Ældste B på Trapholdt kunstmuseum

Torsdag d.26/10 tog Ældste B på udedag til Trapholt kunstmuseum i Kolding for at opleve Michael Kvium udstillingen THINK BIGGER.

Klassen ville også se nærmere på EAT ME, en udstilling om mad i kunst og design fra år 2000 til 2017.

60 danske og internationale kunstnere havde lavet værker, hvor eleverne skulle SE, SMAGE, LYTTE, LUGTE OG FØLE.
Og det gjorde sådan et voldsomt indtryk på klassen, at den besluttede at lave deres egen EAT ME 2.
Klassen har arbejdet i to dage med projektet. På to torsdage har eleverne arbejdet sig frem til en række fotos som nu er udstillet på skolen.
Med udgangspunkt i at eleverne skulle tage billeder med mad og mennesker i uvante sammenhænge, har de arbejdet med:
MADVARER
BAGGRUND
SKITSER
FANTASI
Der er taget fotos i sort/hvid af elevernes menneske/mad opstillinger, og det er blevet til nogle fantastiske flotte billeder.