Børne & Ungdomspolitik I Assens Kommune

Børne & Ungdomspolitik i Assens kommune

Onsdag d. 16. september fik Pilehaveskolen besøg af Monica Sindberg Gunderlund fra Assens Kommune. Besøget kom i forbindelse med Assens Kommunes begyndende arbejde med Børne og Ungdomspolitik.

Efterfølgende skrev Monicas Sindberg Gunderlund følgende:

“Kære alle

Her er lidt billeder fra Pilehaveskolens præsentation af politikken. Som sædvaneligt et imponerende arbejde. Jeg er kæmpe fan.

Dukkerne i midten symboliserer fællesskabet. Da vi ikke må holde hinanden i hånden lige nu, er de bundet sammen i en kæde. På lanterne er skrevet udsagn fra eleverne om at være ung og på græsset lå værdier og pejlemærker fra politikken. Meget fint og rørende. Billedet af en ung mand med en Astralis bluse på er ham, der præsenterede det. Glade unge, der gerne ville fortælle og have taget billeder”.

Monika Sindberg Gunderlund
Specialkonsulent