Image3

Elevrådet på besøg på Rådhuset

Elevrådet sammen med borgmester Søren Steen Andersen

Mandag d. 23.4 var Pilehaveskolens elevråd på besøg hos Assens kommunes borgmester Søren. Vi tilbragte nogle dejlige timer sammen med Søren. Vi blev vist rundt på rådhuset og der blev tid til at stille en masse spørgsmål til Søren. Spørgsmål som elevrådet havde indsamlet blandt klassekammerater, der gerne ville spørge ind til en masse så som … Hvordan er det at få lov til at bestemme ? Er der hjemløse i Assens? Hvad er det mest pinlige, du har gjort som borgmester? Hvor tog du dit første spadestik? Må Pilehaveskolen få flere penge? Hvad med et hav bad eller en svømmehal i Assens? Hvad er dit yndlingsmad? Osv. Søren gav svar på alle de gode spørgsmål . Elevrådet sluttede af med en frokost på Markussens hotel,  hvor også  Søren deltog. Elevrådet siger tak til Søren for nogle dejlige berigende timer.