Læsebånd om emnet “Gys og gru”

Vi har de sidste 3 uger haft Læsebånd på Pilehaveskolen. Læsebånd betyder, at vi har ekstra fokus på læsning og højtlæsning, og at vi har et fælles tema. Denne gang skulle der læses bøger om “Gys og gru”. Der var en lille konkurrence, så der blev udloddet slik til de 3 klasser, som fik læst flest bøger under Læsebåndet. I denne uge fik de flittige elever fra Ældste B (som havde læst 56 bøger), Yngste B (41 bøger) og Yngste A (37 bøger) besøg af det Søde Spøgelse og den Væmmelige Varulv, som overrakte præmierne og ønskede tillykke.

Der var også en anden lille konkurrence et græskar skulle skønnes, hvad det vejede og hvad diameteren var. Det var MB og ÆC der vandt. Tak for nogle hyggelige uger. Hilsen Lene og Kathrine