IMG 0822[1]

LÆSEBÅND på Pilehaveskolen:

Vi har de sidste 3 uger haft læsebånd på Pilehaveskolen, hvor alle klasser har ekstra fokus på læsning. Litteraturen er valgfri, og der er naturligvis både blevet læst selv og lyttet til højtlæsning i klasserne og på biblioteket.

Hver gang eleverne har læst en bog eller lyttet til en historie, har de skrevet navn og bogtitel på et hjerte, som er blevet hængt på vores ”læsebånds-juletræ” på Børnetorvet, og som I kan se på billedet, er der kommet rigtigt mange hjerter på træet. Hver gruppe/klasse har forskellige farver hjerter. Nu er læsebåndet slut, og Mellem B har lovet at tælle alle hjerterne, så vi kan få kåret den mest aktive klasse. På onsdag d. 20. december kåres vinderne til den fælles juleafslutning, og der er en lille præmie fra biblioteket.

GLÆDELIG JUL FRA BIBLIOTEKET / SARA & KATRINE