skip to Main Content

Der blev lavet et program, der lige passede til vores datter, både motorisk og aldersmæssigt, så hun kunne udvikle sig til den dejlige, dygtige og ”lidt mere tro på sig selv”–pige, som hun er i dag,

Der er ingen tvivl om, at Pilehaveskolen har været det helt rigtige for os, og vi vil til hver en tid anbefale den til andre. Vi vil være meget trist den sidste dag, vi skal komme der.

Pilehaveskolen har betydet rigtig meget for os, helt fra den første dag, da vi skulle ud og se på skoler til vores dengang lille datter. Vi valgte Pilehaveskolen, fordi den var en god, lille og tryg skole, og fordi vi blev mødt af glade børn og voksne den første dag.

Der gik ikke mange minutter før vi følte os hjemme og vidste, at vores lille datter vil få nogle gode år her, og det fik hun.

Vi valgte Pilehaveskolen, og det viste sig at være det rigtige valg.

Der blev lavet et program, der lige passede til hende, både motorisk og aldersmæssigt, så hun kunne udvikle sig til den dejlig, dygtige og- lidt mere tro på sig selv – pige, hun er i dag,

Der går ikke en dag, hvor hun har sagt, hun ikke har haft lyst til at komme i skole, selv de dage hun har været syg, eller skulle til undersøgelser på sygehus, har hun tigget om at komme i skole, og det gør det lidt nemmere at være forældre.

Der er ingen tvivl om, at Pilehaveskolen har været det helt rigtige for os, og vi vil til hver tid anbefale den til andre. Vi vil være meget trist den sidste dag, vi skal komme der.

Gitte