Pilehaveskolen prioriterer samarbejde meget højt, hermed også internationalt samarbejde. Således søger og deltager vi ofte i Erasmus+ projekter. Det gælder både partnerskabsprojekter med specialskoler i andre lande, men også projekter der kan efteruddanne det pædagogiske personale.

Netop nu deltager vi i følgende projekt:

Moving Europe- Moving oneself and each other through sports, art and culture across borders in EU

Projektet har til hensigt, at eleverne skal opleve at de ”rykker dem selv” gennem sport, kunst og kultur. I arbejdet med projektet vil eleverne lave en del fælles aktiviteter med vores nye venskabsskoler samt deltage i rejseaktiviteter. Der betyder for Ældste/Ungdom C at årets lejrskole går til Finland.

Ydermere har projektet den vision, at alle tre specialskoler forsøger at skabe et bæredygtigt fritidstilbud for eleverne uden for skoleregi. Her i Danmark vil vi forsøge at få et fodboldhold på benene, i Tyskland et karatehold og i Finland et kunsthold.