Pilehaveskolens Aftenskole og Klub

Aftenskolen er et undervisningstilbud for udviklingshæmmede med samme målgruppe som selve Pilehaveskolen. Aftenskolen optager elever fra 14 års alderen og er uden nogen øvre aldersgrænse. Undervisningen i aftenskolen er i øjeblikket delt ud på 6 forskellige små hold med 5-8 elever på hvert hold. Holdene forsøger at udfolde brugernes kreative evner og praktiske kunnen. Holdene søger endvidere at skabe et socialt netværk, tryghed og samvær blandt ligesindede.

Undervisningsholdene i skoleåret 2020/2021:

• Musik og sang v. René Schelbeck
  • Sløjd v. Søren Bech-Willumsen
  • Madlavning v. Morten Jørgensen
  • Kreativitet og hyggeligt samvær v. Line Petersen
  • It og computer – Hold 1 v. Anders Skovgård Olsen
  • It og computer – Hold 2 v. Lasse Pedersen

NB! Der tages forbehold for ændringer i holdudbuddet og personalesammensætning

Aftenskolen afholder to fester årligt som afslutning på hver sæson. Festerne er stemningsfulde og der danses, høres musik, spises god mad og der hygges med hinanden. Det koster 550 kroner pr. sæson, at være tilmeldt aftenskolen, som ca. svarer til 12 undervisningsgange. Aftenskolens undervisning er hver torsdag fra 18:30-20:00 og foregår i Pilehaveskolens faglokaler. Der er sæsonstart midt i september og i starten af januar.

Pilehaveskolens klub, også kaldet ”Klubben” samarbejder med aftenskolen og finder sted torsdag fra 20:00-21:30. I Klubben spiller Kim Dehnfjelds diskotek, og der er mulighed for at købe slik, kage, pølser osv. Det er gartis at komme i Klubben ig alle er velkomne!
En gang imellem sker der noget anderledes i Klubben i form af aktiviteter eller oplevelser, og vi fejrer naturligvis jul, fastelavn mm.

For yderligere spørgsmål henvises til aftenskoleleder Anders Skovgård Olsen.

Mail: anskol90@gmail.com