skip to Main Content

Ida er blevet modtaget med åbenhed og omsorg, der har givet os ro og tillid til Pilehaveskolen. Hun og vi har altid følt os velkomne. Ida er altid glad om morgenen, og glæder sig meget til at komme i skole.

Vi kan mærke, at personalet kan lide deres arbejde, og vi kan mærke entusiasmen og et stort engagement fra skolens side. Vi kan mærke, at alle på skolen ser Ida og giver hende de opgaver, hun kan magte og dermed får succes, både nu og i fremtiden, så hun en dag kan blive en selvstændig pige.

Ida har følt interesse, tryghed og samhørighed med både elever og lærer fra hun startede i børnehaveklassen. Hun og vi har altid følt os velkomne. Ida er altid glad om morgenen, og glæder sig meget til at komme i skole.

Hun nyder at gå i skole og mærke hun bliver dygtig til bogstaver, tal og at være sammen med de andre i en klasse. Hun er ligeledes meget glad for SFO og altid været meget tilfreds med de aktiviteter den tilbyder. Ida er glad for de voksne hun er omgivet af.

Ida er blevet modtaget med åbenhed og omsorg der har givet os ro og tillid til Pilehaveskolen. Vi kan mærke at personalet kan lide deres arbejde og vi kan mærke entusiasmen og et stort engagement fra skolens side.

Vi som familie oplever en åben og imødekommende kommunikation, hvor vi kan mærke at alle spørgsmål er vigtige. Vi føler at Pilehaveskolen er interesseret i at Ida bliver en glad og harmonisk pige. Vi kan mærke at alle på skolen ser Ida og giver hende de opgaver hun kan magte og dermed får succes, både nu og i fremtiden, så hun en dag kan blive en selvstændig pige.

Gudrun